Rajko Kovačević

Rajko Horizont

Rođen u Šapcu, započeo karijeru kao pop rok pevač u grupi Horizont i za to vreme sa njima napravio brojne demo snimke, isključivo autorskih pesama. Nastupao na dosta gitarijada, i uvek zapažen i omiljen pred publikom, dobijao sve simpatije. Sam početak ulaska u zanr narodne muzike započinje sa istom vizijom koju je i danas zadržao. Od početka do kraja nastupa drži pažnju svojim odabirom šaljivih pesama, pesama u kojima dominira energija, emocija, i naravno spontan, šarmantan odnos sa publikom.

1994. godine album u izdanju PGP RTS-a. Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović. Aranžmani Studio Sava Bojić. Zanimljiv album u etno rok maniru. Sve pesme je izabrao menadžer Lepe Brene i Dragane Mirković tvorac ZAM PRODUKCIJE Raka Djokić.

2000. godine album u izdanju ITMM PRODUKCIJE, Rajko i Vesa Horizont. Kompozitor Zoran Vesić Vesa osim za pesmu Nebo je plakalo Boško Suvajdžić. Aranžman Studio Ljubomir "Heavy Simon" Simić .

2010. godine album u izvanju GOLD PRODUKCIJE. Kompozitori Steva Simeunović i Zoran Vesić Vesa. Aranžmani Zlaja Bend, Vladimir Nerandžić i Ljubomir "Heavy Simon" Simić .

2013. godine singl Djavo nemirni kompozitor Dejan Djurković Englez grupa Srčani udar, aranžman Vlada Nerandžić.

2017. god. u pripremi novi singl........